Recensies

In de recensies hieronder leest u de ervaringen van ouders op de bij mij gevolgde therapie.

 

6 comments

 1. Onze zoon kon enorm druk in zijn hoofd zijn en had moeite met zijn emoties te verwerken. Dit uitte zich in heel druk gedrag en soms kon hij vanuit het niets erg boos worden.
  Hiervoor zijn we bij Subira terechtgekomen. Na een periode van observatie zijn we tot een plan van aanpak gekomen. Onze zoon is wekelijks voor een periode van ruim een half jaar een uur bij Subira geweest. Vanaf de eerste dag voelde hij zich bij haar thuis, ging er altijd met zin heen en kwam nóg enthousiaster weer naar buiten.
  Door het toepassen van verschillende technieken en werkvormen wist Subira onze zoon te helpen zijn emoties te reguleren, wat hem uiteindelijk rust gaf. Regelmatig werden wij aangesloten bij de vorderingen en kregen we tips en tools mee, zodat wij hem thuis ook konden helpen hierbij.
  Subira, dank je wel!

 2. Kindertherapie Eindhoven is echt een aanrader voor elk kind dat net dat ene zetje nodig heeft om zich zelf zekerder te voelen en om te zijn wie die mag zijn!
  Van een blije mama

 3. Mijn zoontje is een gevoelig kind wat vaak erg in zijn hoofd zit met gedachtes en deze niet deelt. Vanuit school kwam het advies om kindertherapie te gaan volgen voor onze zoon zodat hij lekkerder in zijn vel zou komen te zitten. Zelf ben ik op zoek gegaan naar kindertherapie voor mijn zoon en kwam via Facebook in contact met Subira.

  In het intake gesprek was er meteen een klik die goed voelde en mij gerust stelde als moeder. De sfeer in haar praktijk ruimte geeft een soort innerlijke rust wat ook meteen kenbaar was bij mijn zoon. “je voelt jezelf meteen op je gemak”
  De hulpvraag van beide ouders was “ik zou willen dat mijn zoon in zijn eigen kracht komt en daar in kan blijven “en “de hoop dat hij meer zelfvertrouwen krijgt beter om kan gaan met teleurstellingen en meer gaat delen over wat er allemaal om gaat in het hoofd.

  Elke maandag was het weer een feest voor onze zoon om naar Subira te gaan en was een uur niet genoeg hij wilde liever nog wat langer blijven. Binnen negen maanden is onze zoon door de verschillende werkvormen waar Subira mee werkt en natuurlijk vooral heel hard aan zich zelf werken een kind geworden dat zijn gevoel deelt, kenbaar maakt wanneer hem iets dwars zit en voor zich zelf op komt. Ook als ouder heb ik persoonlijk veel geleerd hoe om te gaan met mijn eigen kind. Samen te groeien en elkaar beter te begrijpen door de handvatten die Subira mij heeft gegeven.

  Lieve Subira dankzij jou is onze zoon in zijn kracht gekomen en echt tot bloei gekomen echt tof om te zien dat kindertherapie zowel voor het kind als de ouders de ogen doet openen om samen te verbinden en er sterker uit te komen.
  Bedankt voor de fijne tijd en al het goeds wat je hebt betekend voor onze zoon.

  liefs een hele gelukkige moeder

 4. Ons zoontje had het moeilijk met het uiten van zijn emoties en het innemen van zijn ruimte. Hij is de middelste van drie kinderen.
  Als hij zijn gevoelens uitte, dan was dat voornamelijk door boosheid, frustratie of verdriet. Spelen deed hij het liefst alleen en kon zo ‘tegen de achtergrond verdwijnen’. Praten met hem was lastig, want logischerwijs wist hij vaak niet wat er aan de hand was ook al voelde hij ontzettend veel.
  Uit onze direct omgeving kregen wij de tip om met Subira contact op te nemen, omdat zij juist kinderen begeleid die lastig met zichzelf en hun omgeving in contact kunnen komen. Zij heeft hem een klein jaar lang wekelijks begeleid en dat heeft ertoe geleid dat hij niet alleen vrolijk en speels is, maar dat hij zich ook laat zien in al zijn emoties en duidelijk is naar zijn omgeving wat hij wel en niet wilt en fijn vind.

 5. Mijn dochter is ‘n tijdje geleden bij Subira geweest. Ze was een verlegen meisje met een blaasprobleem mede doordat ze met haar blaas haar emoties uiten. In het begin dacht ik als moeder wat is dit allemaal. (Vader wil zelf niet in beeld zijn van mijn dochter dit is/was grotendeels haar onzekerheid afgewezen worden door je eigen vader)
  Na wat gesprekken met Subira begon ik te begrijpen dat mijn dochter niet goed voor haarzelf zorgde en zichzelf geen hoog punt gaf. Doordat ik als moeder goed op de hoogte werd gehouden kreeg ik genoeg handvatten en oefeningen mee om mijn dochter het te laten voelen dat ze er mag zijn dat ze belangrijk is dat ze haarzelf een 10 mag geven. Ik wist dit natuurlijk al als trotse moeder van mijn dochter maar met wat hulp van Subira geloofd mijn dochter er nu ook in.
  Het is dapper om hulp te vragen het is dom om een kind geen kans te geven om van zichzelf te houden en te geloven in zichzelf!
  Bedankt Subira ik raad het ieder kind aan..

uw reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *